Cliëntenervaringen

Hieronder vind je van cliënten een omschrijving van hoe zij de behandeling in onze praktijk hebben ervaren.

Yolie is doortasten, duidelijk, weet de spijker op zijn kop te slaan en is oprecht geinteresseerd. IK heb heel veel gehad aan de gesprekken. De EMDR waar we mee startten heeft me ook heel veel opgeleverd, het leven is nu een heel stuk lichter!

Inge

 

Na een heftige traumatische bevalling waarbij ik bijna mijn kind verloren ben merkte ik na een tijdje dat ik mij anders voelde dan normaal. Ik voelde mij vaak down, sliep slecht, had last van nachtmerries, een kort lontje, snel emotioneel, veel schuldgevoel naar mijn kind, kon niet optimaal genieten van mijn kleine meisje terwijl ik dit dolgraag wilde.  Dit was nog wel te handhaven dacht ik totdat ik na mijn verlof weer aan het werk ging ( ik ben verpleegkundige op de verkoever kamer) en diverse situaties tegen kwam die erg confronterend waren  toen de bekende man met de hamer  kwam.  Al snel merkte ik dat ik toch hulp nodig had om de bevalling te verwerken. Vanaf toen ben ik bij Yolie terecht gekomen en heeft zij  mij tijdens de EMDR therapie enorm geholpen om deze heftige ervaring een plaatsje te geven.  Wat een verademing is dit geweest, door alle gesprekken merk ik dat ik mij veel beter in mijn vel ben gaan voelen, ik kan weer genieten van mijn meisje zonder meteen de nare gedachte erbij te hebben dat ik het niet goed doe of niet genoeg doe voor haar. De zon is weer gaan schijnen in mijn boven kamer en die donkere wolk verdwijnt wat een genot!  Kortom erg blij met haar hulp! 

Jessica

 

Yolie heeft mij geleerd om naar mijn lichaam te luisteren. Door haar ben ik me veel meer bewust van wat ik voel en hoe ik met mijn gevoelens en gedachtes om kan gaan.
Voordat ik bij Yolie in therapie ging deed ik veel om mijn lichaam gezond te houden. Ik dacht dat dat voldoende was. Zij heeft mij laten inzien dat je niet alleen goed moet zorgen voor je lichaam, maar ook voor je geest.
Het klinkt cliché maar ik bel echt veranderd na mijn gesprekken met Yolie. Veranderd in positieve zin! Ik heb mezelf leren kennen en voel nu een bepaalde rust.
Mijn gesprekken met Yolie zitten er voor nu op maar ik weet zeker dat wanneer ik weer een keer vast kom te zitten of het gevoel heb dat ik niet verder kom, ik weer terug ga naar haar.


Sylvia
 

 

 


 

Laatste Nieuws

Yolie Dijkers afwezig in week 22
Lees meer
Mamacafé in Berlicum op 22 februari 2024
Lees meer
Podcasts rondom zwangerschap, bevalling en de periode erna.
Lees meer

Voor het nieuwsoverzicht klik hier