Thema 'Zorg en Gezondheid' in Theater aan de Parade

23-03-2023 - Yolie Dijkers

Voorstelling rondom Zorg en Gezondheid in Theater aan de Parade

Er is weer een nieuwe voorstelling, namelijk Stom(10+). Stom is een voorstelling voor kinderen vanaf 10 jaar, het verhaal gaat over Ziggy, een jongen die niet meer praat. In deze voostelling gaan ze op zoek naar de reden waarom Ziggy niet meer praat en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hij dit wel weer gaat doen.

Ook nog te zien:

Zenuwslopend

Multiple sclerose, beter bekend als de ziekte MS, is een veelvoorkomende ziekte, omgeven door misverstanden, taboes en onbegrip. De voorstelling Zenuwslopend is gebaseerd op onderzoeken, interviews en meer dan 400 vragenlijsten. Vier performers – mét en zonder een MS-diagnose – gaan misverstanden over deze ziekte met 1000 gezichten te lijf. Het is voor iedereen die (n)iemand kent met deze chronische ziekte, herkenning zoekt of nog geen idee van de impact heeft.  

 

Teun Toebas

Zijn boek VerpleegThuis ging in de eerste maand meer dan 30.000 keer over de toonbank en verovert in no time de eerste plek op de Nederlandse bestsellerlijst. We hebben het over auteur en verpleegkundige Teun Toebes (23) die samen met dementerenden op een afgesloten afdeling van een verpleeghuis woont. In zijn grappige, verdrietige én vrolijke show neemt Teun de bezoeker mee op missie: van ieder verpleeghuis een verpleegthuis maken. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Je bericht*
Velden met een * zijn verplicht!
 


 

Laatste Nieuws

Thema 'Zorg en Gezondheid' in Theater aan de Parade
Lees meer
Podcasts rondom zwangerschap, bevalling en de periode erna.
Lees meer
Nieuw zorgprestatiemodel per 1 januari 2022
Lees meer

Voor het nieuwsoverzicht klik hier